Sant Boi arrenca compromisos a la Delegada del Gobierno per la variant de la C-245 i el traspàs de la Caserna

Política.

Bona sintonia entre la Delegada i l’ alcaldessa de Sant Boi ja que ambdues son del mateix partit (PSC).
Bona sintonia entre la Delegada i l’ alcaldessa de Sant Boi ja que ambdues son del mateix partit (PSC).

Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest divendres una visita institucional a la localitat, on s’ha reunit amb representants municipals i ha pogut visitar diversos punts d?interès.

Ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i ha saludat membres del Govern i portaveus dels grups municipals. La delegada del Govern ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat i ha destacat la importància que tenen els ajuntaments a l’hora d’atendre la ciutadania i garantir el seu benestar, i ha traslladat l’oferta de diàleg i col•laboració institucional del Govern de l'Estat al que representa.

De fet, Cunillera ha detallat que aquesta oferta de diàleg i col•laboració institucional “s’ha traduït ja en grans fites, com ara el blindatge de la sanitat universal i de les polítiques socials, la millora de les infraestructures, l’ increment de recursos en la lluita contra la violència masclista i el compromís amb el municipalisme.”

Sobre aquest darrer punt, ha recordat que ja porta uns mesos fent visites a municipis per conèixer les necessitats territorials i dels ciutadans.

Teresa Cunillera ha posat en valor, “el compromís de l’alcaldessa Lluïsa Moret i el seu equip amb la ciutadania i les infraestructures del municipi,” i ha aprofitat per conèixer punts d’interès estratègic com la variant de la C-245 i la caserna.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article