Castellví enceta una campanya de conscienciació per evitar els lladrucs dels gossos de nit

Societat.

El tranquil municipi baixllobregatí no escapa a la polèmica de la tinença d’ animals i ressalta les molèsties nocturnes.
El tranquil municipi baixllobregatí no escapa a la polèmica de la tinença d’ animals i ressalta les molèsties nocturnes.

Segons expliquen des de les fonts municipals, “les persones que tinguin un gos a casa seva han de vetllar perquè de nit no faci soroll, fins i tot a l’hivern.”

Aquest és el missatge que l’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha fet arribar a les llars del municipi, amb l’objectiu que preservar el descans veïnal. “A l’estiu, quan tothom té finestres i balcons oberts, les molèsties d’animals que lladren durant la nit són més perceptibles, però a l’hivern també es donen casos destorb del descans del veïnat i cal evitar-los per part dels propietaris dels animals.”

I continuen, “per protegir el gos a casa durant la nit, sigui dins del domicili o en algun altre espai cobert (un garatge, per exemple), el preserva del fred i contribueix a evitar molèsties en cas de lladrucs.”

L’ordenança municipal de tinença d’animals ja assenyala que s’han d’adoptar les mesures necessàries perquè la tranquil•litat del veïnat no sigui alterada pel comportament dels animals, i especialment de nit (de 22 a 08h).

En cas que l’animal tingui un caràcter irritable i lladri de forma insistent, es demana no deixar sols els gossos en patis, terrasses i balcons fins i tot en horari diürn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article