Constituït el nou consell d’ administració de la ja pública Aigües Ter Llobregat

Societat.

Ahir es celebrava la primera reunió constitutiva del que serà el nou ens públic per a gestionar l’abastament d’aigua a 5 milions d’habitants.
Ahir es celebrava la primera reunió constitutiva del que serà el nou ens públic per a gestionar l’abastament d’aigua a 5 milions d’habitants.

El consell d’administració està presidit per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de TES i compta amb la participació dels departaments del Govern implicats en la gestió de l’aigua.

La Generalitat de Catalunya ha constituït avui el consell d’administració d’ATL, el nou ens d’abastament que gestionarà l’aigua en alta de 5 milions d’habitants.

El consell d’administració està presidit per la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de TES i està composat pels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya implicats en la gestió de l’aigua, com Territori i Sostenibilitat, Presidència, Salut, i Vicepresidència i Economia i Hisenda.

La sessió constitutiva celebrada ahir està contemplada en les directrius de la disposició addicional primera del Decret Llei 4/2018, de 17 de juliol, per la qual s'assumeix la gestió directa del servei d'abastament d'aigua a través de les instal•lacions de la xarxa d'abastament Ter-Llobregat de titularitat de la Generalitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article