ERC l’Hospitalet posa sobre la taula les prioritats del seu programa electoral per les eleccions del 2019

Política.

Una imatge de la jornada.
Una imatge de la jornada.

Segons expliquen els republicans, el passat dissabte, Esquerra Republicana de l'Hospitalet va organitzar una jornada programàtica al Centre Cultural Santa Eulàlia per debatre i començar a dissenyar el seu programa polític de cara a les properes eleccions municipals.

Aquests asseguren que el debat va desenvolupar-se a través de diferents grups paral•lels, per tractar els principals eixos programàtics del projecte de la formació republicana per l'Hospitalet.

Els eixos comprenen els àmbits de l'economia i l'ocupació; els drets i la ciutadania; la participació i la transparència; i per finalitzar, la cultura i el patrimoni.

El portaveu municipal i candidat republicà a l'alcaldia, Antoni Garcia, va obrir la jornada destacant la feina feta durant aquest mandat, i la voluntat d'impulsar un canvi a l'Ajuntament.

Així, Garcia va manifestar que “no volem fer un programa d'oposició; amb la ciutadania estem fent un programa electoral per governar la ciutat des dels valors republicans, sent l’alternativa a l’actual model esgotat del PSC”.

Aquesta jornada és la segona fase d'un procés participatiu d'elaboració del programa, que ha consistit prèviament en la discussió en diferents grups d'experts sobre cada tema, i conclourà amb una segona trobada a principis de 2019 per acabar de definir i aprovar la proposta final.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article