Emotiva visita dels Mossos al centre ocupacional de Sant Feliu Marquet Molins

Societat.

Usuàries i usuaris del centre van passar una agradable estona amb els peluts.
Usuàries i usuaris del centre van passar una agradable estona amb els peluts.

Aquest centre pertany a la Fundació APIP-ACAM, una fundació que respon a la voluntat cívica de compromís amb la gent, de donar suport a les persones i famílies en situacions de necessitat, de manca de mitjans econòmics i/o dependència física o intel•lectual, procurant la continuïtat dels tractaments, les metodologies i les avaluacions, per tal de col•laborar amb la capacitació, el foment de l'assertivitat, l'apoderament de les persones i la recuperació de les seves xarxes socials.

Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat i agents de la Unitat Canina van visitar dimarts, 27 de novembre, el centre ocupacional Marquet Molins a Sant Feliu de Llobregat.

Els agents de l'ORC de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat treballen i col•laboren amb aquesta fundació, des de fa molts anys, realitzant xerrades als usuaris del centre, actualment persones entre els 20 i els 64 anys.

El dimarts 27 de novembre, companys de l'ORC de Sant Feliu de Llobregat i companys de la Unitat Canina van visitar el centre ocupacional Marquet Molins del municipi de Sant Feliu de Llobregat.

Els agents van realitzar dues sessions amb l'ajuda dels companys canins Miky, Isis i Mai, especialitzats en la recerca de persones, i van fer una xerrada sobre les tasques que realitzen aquests gossos. Així mateix, els usuaris del centre van gaudir d'una demostració pràctica de com treballen en la localització de persones.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article