La piscina coberta municipal d’ Olesa sense data concreta de reobertura

Societat.

L’ afer amb l’ anterior empresa que gestionava les obres ha endarrerit sense data l’ ampliació de la mateixa.
L’ afer amb l’ anterior empresa que gestionava les obres ha endarrerit sense data l’ ampliació de la mateixa.

A finals del mes d’agost, l’Ajuntament es va veure obligat a rescindir el contracte de les obres del nou mòdul de vestidors de la piscina coberta municipal (ubicada al complex esportiu de les Planes) amb l’empresa C. J. R. S.L. a causa de l’incompliment del contracte.

L’Ajuntament d’Olesa ha descartat definitivament poder reobrir la piscina coberta municipal abans que finalitzin les obres del nou edifici de vestidors de l’equipament, donat l’elevat cost econòmic que suposaria aquesta alternativa.

Així ho han anunciat aquest dilluns a la tarda l’alcaldessa d’Olesa, Pilar Puimedon, i el regidor d’Obres i Edificació, Miquel Riera, en la reunió informativa adreçada als usuaris i usuàries de la piscina, i que ha aplegat prop d’una quarantena de persones al saló de plens.

Després de veure’s obligat a rescindir el contracte amb l’empresa adjudicatària de les obres per l’incompliment en els terminis, l’Ajuntament d’Olesa no només ha fet els tràmits per adjudicar les obres a una nova empresa (que va reprendre els treballs a principis d’octubre) sinó que també ha estudiat diferents alternatives que permetessin reobrir l’equipament entre els mesos de gener i febrer encara que les obres no estiguessin enllestides.

Finalment, però, tot i que tècnicament seria possible, el cost econòmic que suposaria és tan elevat que l’Equip de Govern ha considerat que no seria “assenyat” destinar tants diners per aconseguir salvar uns pocs mesos d’una temporada d’hivern que ja pràcticament es donava per perduda.

Les persones usuàries presents a la reunió d’aquest dilluns han entès les raons donades per l’Equip de Govern, si bé han demanat que l’Ajuntament vetlli perquè aquest cop l’obra pugui finalitzar segons els nous terminis previstos.

En aquest sentit, el regidor Miquel Riera ha explicat que, si no hi ha retards a causa del mal temps o problemes atribuïbles a l’empresa constructora, el nou edifici de vestidors estarà enllestit entre finals d’abril i principis de maig, si bé caldrà afegir el temps que el departament d’Esports necessiti per dotar l’equipament del mobiliari i material necessari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article