Mor el conductor d’ una motocicleta veí de Sant Feliu a Cervelló

Societat.

Lloc aproximat de l' accident mortal.
Lloc aproximat de l' accident mortal.

Amb aquesta víctima, són 178 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any.

El Servei Català de Trànsit informa que dimecres al matí es produïa un accident de trànsit a la B-24 al terme municipal de Cervelló, els Mossos d’Esquadra rebien l’avís a les 07:20 h.

Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col•lisió en què s’han vist implicats una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència del xoc, ha mort el conductor de la motocicleta, un home, J.M.G., de 54 anys, veí de Sant Feliu de Llobregat i de nacionalitat espanyola.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre.

Conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article