L’AMB activa un nou paquet de subvencions per 500 noves bicis elèctriques

Societat.

Aquest es suma a les 3.300 bicicletes que l’organisme metropolità ja ha subvencionat des del 2014.
Aquest es suma a les 3.300 bicicletes que l’organisme metropolità ja ha subvencionat des del 2014.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha activat una nova convocatòria de subvencions de 250 euros per a la compra de 500 noves bicicletes elèctriques per als ciutadans de la Metròpolis Barcelona que decideixin comprar-ne una.

La subvenció està disponible per a bicicletes amb un preu màxim 1.350 euros i dona continuïtat a les convocatòries que s'han esgotat amb èxit any rere any des del 2014 i que ja han facilitat l'adquisició de 3.300 bicicletes elèctriques als ciutadans metropolitans.

El vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, ha recordat que “la bicicleta és una de les opcions de transport que estem fomentat des de l’AMB per ajudar a impulsar el canvi d’hàbits cap a una mobilitat sostenible”.

Els ciutadans que vulguin beneficiar-se de la subvenció que ofereix l’AMB només han d’anar a una de les 32 botigues adherides com a entitats col•laboradores de l'AMB, escollir una bicicleta elèctrica dins del rang de preus adient (fins a 1.350 euros) i omplir un formulari, on hauran d’acreditar que resideixen en un dels 36 municipis metropolitans.

El llistat complet de les botigues es pot consultar al web www.amb.cat/bicielectrica Un 90% de les sol•licituds de les convocatòries anteriors correspon a ciutadans particulars, mentre que un 10% correspon a empreses que han incorporat la bicicleta elèctrica en els desplaçaments dels seus treballadors i clients i en els repartiments i serveis a domicili.

Segons una enquesta sobre l’ús de la bici realitzada entre els ciutadans que han gaudit de les subvencions, un 30% afirma que utilitzarà menys el cotxe.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article