Els 6ns Premis de l’Esport de Molins de Rei es fixen a la diversitat

Societat.

El premi especial a la integració de persones amb discapacitat l’ha guanyat la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015.
El premi especial a la integració de persones amb discapacitat l’ha guanyat la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015.

La Joventut Catòlica - La Peni es va omplir novament per acollir l’acte institucional dels Premis de l’Esport, en reconeixement a la trajectòria i la tasca feta per les entitats esportives i esportistes de la vila.

Enguany es va voler posar l’accent en la integració de persones amb discapacitat, valorant les entitats que han organitzat activitats amb aquest objectiu.

El jurat va decidir atorgar el premi Esport Integració la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei 2015. La resta d’esportistes i entitats premiades van ser les següents: PREMI ESPORT PROMESA – MASCULÍ Premiat: Pol Salas Vidal (futbol sala) PREMI ESPORT PROMESA – FEMENÍ Premiada: Ariadna Temprano Xambó (waterpolo) PREMI AL MILLOR EQUIP FEMENÍ Equip premiat: Sènior Club Volei Molins

PREMI AL MILLOR EQUIP MASCULÍ Equip premiat: 4 Modalitats Secció Billar Foment CiA PREMI ESPORT – ENTITAT (per a l’entitat revelació en aquests dos últims anys) Premiada: Club Halterofília Molins de Rei. PREMI A LA MILLOR ESPORTISTA FEMENINA Premiada: Sandra Jordà Pascó (ciclisme)

PREMI AL MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ Premiat: Marcos Ruiz (halterofília) PREMI A LA SEVA TRAJECTÒRIA ESPORTIVA. Premiat: Associació Futbol Sala Molins de Rei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article