En marxa la campanya “És Nadal al Baix Llobregat” per potenciar el turisme a la comarca

Societat.

Amb aquesta iniciativa es vol impulsar el turisme de la comarca.
Amb aquesta iniciativa es vol impulsar el turisme de la comarca.

Amb un element típicament nadalenc, l’arbre de Nadal, el Baix Llobregat posa novament en marxa una original campanya per compartir la il•lusió del Nadal i alhora donar a conèixer els atractius, fires i festes de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat és un joc per compartir els teus desitjos a l’arbre de Nadal del Baix Llobregat, amb la possibilitat d'escollir una bola personalitzada amb motius reconeguts de la comarca, i amb la possibilitat de guanyar un premi molt autèntic: una cistella de productes i experiències al Baix Llobregat.

A més, el web esnadal.cat és l’aparador de més de 50 activitats, fires i festes de Nadal al Baix Llobregat. Un lloc on descobrir els atractius, les activitats, les fires i les festes més rellevants del Baix Llobregat durant el Nadal. En són alguns exemples el Pessebre Vivent de Corbera, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat.

La fira medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, el Mercat de Sant Nicasi de Gavà, la cursa de pares Noel de Viladecans, els tallers de Nadal al Museu de les Aigües Agbar, el FiraJuga de Sant Andreu de la Barca, la fira de Nadal de Collbató, el Campament del Mag Maginet de Cornellà de Llobregat.

El Campament d’en Fanguet a Esplugues de Llobregat i els Caça-Tions de Vallirana i de Catalunya en Miniatura, entre molts altres. Des de Turisme Baix Llobregat animen a que, "Aquest Nadal participeu compartint els vostres desitjos a l’arbre de Nadal i gaudiu de totes les activitats que el Baix Llobregat us té preparades!".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article