Demà hi haurà serveis mínims del 50% a la línia dels FGC Llobregat-Anoia

Societat.

Avui hi haurà serveis mínims del 50% a la línia dels FGC Llobregat-Anoia
Avui hi haurà serveis mínims del 50% a la línia dels FGC Llobregat-Anoia

Davant l’anunci de vaga convocada a Catalunya per la jornada del dia 12 de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), segons l’establert pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, realitzarà els següents serveis mínims.

A les Línies Metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) i a la línia Lleida-La Pobla hi haurà el 50% del servei habitual a les hores punta (de les 06.30h a les 09.30h i de les 17.00h a les 20.00h).

Durant la resta de la jornada s’oferirà el 25% del servei habitual. El Cremallera de Montserrat i el funicular de Sant Joan, en tractar-se d’un servei turístic, no tindran decretats serveis mínims.

FGC procurarà que el servei acordat es desenvolupi amb la màxima normalitat i presenti els mínims inconvenients i perjudicis als usuaris. Els usuaris d’FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.

De la mateixa manera, el web i l'aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article