Castelldefels, Cornellà, Esplugues, Sant Boi i l’Hospitalet participen a un projecte de reciclatge d'envasos lleugers adreçat als establiments del Canal HORECA

Societat.

Ecoembes, els Ajuntaments i l'Agència de Residus de Catalunya promouen la participació dels establiments.
Ecoembes, els Ajuntaments i l'Agència de Residus de Catalunya promouen la participació dels establiments.

Ecoembes, l'organització mediambiental sense ànim de lucre que promou l'economia circular a través del reciclatge d'envasos a Espanya, ha posat en marxa aquest projecte amb la col•laboració de l'Agència de Residus de Catalunya i de l'Ajuntament de Sant Boi.

L'acte de presentació, celebrat a les instal•lacions de Sant Boi Centre de Serveis, ha comptat amb la participació del director de Gestió Local i Autonòmica d'Ecoembes, Ángel Hervella; el director de l'Agència Catalana de Residus, Josep Maria Tost, l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el tinent d'Alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas.

El projecte s'està duent a terme des de mitjans de 2018 a 8 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona: Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet, Rubí, Sabadell i Terrassa, municipis que han estat escollits per la seva tasca destacada en el foment de la recollida selectiva.

La iniciativa ja compta amb la col•laboració de 1.500 establiments en la recollida d'envasos lleugers (principalment ampolles, llaunes i brics). La iniciativa s'articula en tres fases. Una primera fase d'identificació de possibles establiments participants.

Una segona fase de visites informatives, lliurament de materials per al reciclatge i coneixement de les necessitats específiques dels establiments, i una tercera fase on es proporciona material gràfic i un segell identificatiu de la participació en el projecte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article