Els FGC presenten els horaris especials per les festes de Nadal

Societat.

Els FGC presenten els horaris especials per les festes de Nadal
Els FGC presenten els horaris especials per les festes de Nadal

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada durant les festes de Nadal.

Així, entre el dilluns 24 de desembre i el dilluns 7 de gener, els horaris dels trens d’FGC s’ajustaran a les característiques especials d’aquestes dates i a les necessitats dels usuaris amb l’objectiu de fomentar l’ús del transport públic i la mobilitat sostenible.

Com els darrers anys, el dilluns 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies, el dia de Nadal els trens circularan fins a les 02.00h mentre que per Sant Esteve ho faran fins a les 00.00h.

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any, els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts.

Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament, a més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts. Es poden consultar les característiques del servei que oferirà FGC durant el Nadal a www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d’atenció al client 012.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article