El Memorial Josep Maria Salas i Peiró de Molins de Rei recau en l’ entitat PICAM per la seva lluita contra el càncer

Societat.

L’associació Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM) ha guanyat la tercera edició del premi Memorial Josep Maria Salas i Peiró.
L’associació Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM) ha guanyat la tercera edició del premi Memorial Josep Maria Salas i Peiró.

PICAM s’ha imposat a les altres candidatures pel projecte “Serveis per a pacients oncològics i hematològics amb pocs recursos econòmics”.

El jurat, integrat pel fill i la filla de Josep Maria Salas, les presidentes locals de Creu Roja i d’Amnistia Internacional, i tres representants institucionals de l’Ajuntament, ha tingut en compte l’acompliment dels objectius de les bases objecte d’aquest premi: una iniciativa/projecte social i humanitari, centrat en l’àmbit sociosanitari, en defensa dels més dèbils i a favor de la dignitat de les persones; el seu treball en xarxa; l’impacte social del projecte; la replicabilitat del projecte; l’àmbit territorial de l’actuació; el col•lectiu a qui va adreçat el projecte; la viabilitat i la consolidació del projecte.

La regidora de Serveis Socials, Carme Madorell, ha assegurat que “ser jurat d’un premi com aquest és una tasca especialment cruel quan tots els projectes són bons i tots estan orientats a millorar la vida de les persones” i ha agraït la implicació de les entitats socials per arribar fins o no arriba l’administració.

Les altres entitats que van presentar projectes foren ACOSU, Salut Mental Baix Llobregat, el Col•legi Virolai, l’Associació Equinoteràpia Delta del Llobregat i l’Associació Alto Al Mobbing. Per part de PICAM han recollit el premi Bernarda Moreira i Pilar Ustrell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article