Entregats els Premis Sanitat Baix Llobregat 2018 del Col•legi de Metges de Barcelona

Salut.

Es premien dues publicacions i dues comunicacions de metges i metgesses que viuen i/o treballen a la comarca, així com també el treball d'un resident.
Es premien dues publicacions i dues comunicacions de metges i metgesses que viuen i/o treballen a la comarca, així com també el treball d'un resident.

Els Premis Sanitat Baix Llobregat guardonen les dues millors publicacions i comunicacions presentades durant els dos darrers anys, que hagin estat elaborades per metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Baix Llobregat, ja sigui de forma individual o formant un equip de treball, i que es dediquin totalment o parcialment a l'àmbit de l'Atenció Primària o al de l'Atenció Hospitalària.

També es premia el millor treball presentat per un metge o metgessa resident que compleixi aquestes mateixes condicions. Aquests guardons suposen un clar exemple de la voluntat del CoMB d'incentivar la recerca i la participació dels col•legiats: les convocatòries de Beques i Premis tenen com a objectiu revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en millorar l'efectivitat i eficiència dels serveis.

Neus Gil Terron, metgessa especialista en medicina familiar i comunitària del CAP El Pla de Sant Feliu de Llobregat (Servei d'AP Baix Llobregat Centre, Direcció d'AP Costa de Ponent de l'ICS), millor publicació en atenció primària pel treball Tasa de filtrado glomerular estimada, eventos cardiovasculares y mortalidad por grupos de edad en individuos de 60 o más años del sur de Europa.

Rosa Burgos Peláez, metgessa especialista en endocrinologia i nutrició, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, millor publicació en atenció hospitalària pel treball ESPEN guideline clinical nutrition in neurology.

Silvia Cobo Guerrero, metgessa especialista en medicina familiar i comunitària del CAP La Gavarra de Cornellà de Llobregat (ICS), millor comunicació en atenció primària per l'estudi ¿Debe tratarse la enfermedad renal crónica como prevención secundaria? Riesgo de acontecimientos coronarios en enfermedad renal crónica, diabetes mellitus y enfermedad cardiovascular en individuos de 60 a 79 años.

Pedro Guijo González, metge especialista en medicina intensiva de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí – CSI, millor comunicació en atenció hospitalària per l'estudi Influencia del tratamiento con fluidos y noradrenalina sobre el desarrollo de la lesión pulmonar en un modelo experimental en Shock Séptico Endotóxico.

Ana Fernández Gómez, metgessa resident de medicina familiar i comunitària de l'Unitat Docent Multidisciplinar d'Atenció Familiar i Comunitària de Costa de Ponent (ICS), millor publicació o comunicació realitzada per un resident pel treball Atención a la población inmigrante en primaria.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article