Relleu a PIMEC Joves del Baix Llobregat i l’Hospitalet

Economia.

Una imatge recent de Joan Solé.
Una imatge recent de Joan Solé.

Solé és el nou president després que el Comitè Executiu de la delegació hagi aprovat el seu nomenament, aquest relleva en el càrrec a Miquel Costa, que deixa la presidència però seguirà vinculat a l'entitat.

El nou president, que va entrar a l’entitat l’any 2016, té el repte de fer que PIMEC Joves Baix Llobregat l’Hospitalet segueixi sent un referent com a punt de trobada de joves empresaris i amb una clara vocació social i col•laborativa.

“Donarem suport a l’economia circular, ja que és necessària per al creixement de les iniciatives més modestes”, ha explicat Solé, que també s’ha marcat l’objectiu d’entendre i traslladar “les necessitats reals i operatives dels emprenedors i joves empresaris del territori”.

Solé és enginyer tècnic industrial i màster en Direcció de Projectes. Va treballar en diferents empreses del sector industrial i serveis fins al 2013, moment en el qual va fundar Consultcat Consultoria i Formació SLU, una empresa que té l’objectiu d’ajudar a pimes, autònoms, comerç i emprenedors en les seves iniciatives empresarials.

A més a més, ha participat en el projecte “Comerç a Punt” impulsat per Barcelona Activa, on assessora juntament amb els seus col•laboradors a 80 comerços de diferents barris de la ciutat de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article