Sant Joan Despí i la Universitat Internacional de Catalunya signen un conveni per organitzar les Jornades Internacionals sobre Josep Maria Jujol

Cultura.

Arxiu: Centre Jujol - Can Negre.
Arxiu: Centre Jujol - Can Negre.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, i el rector de la UIC, Xavier Gil, han signat un conveni de col•laboració entre les dues institucions per a la promoció de l'Any Jujol140.

Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament i la UIC estableixen un marc de col•laboració i cooperació per al disseny i la difusió d'activitats relacionades amb el 140 aniversari del naixement de Jujol.

En aquest sentit, Guillem Carabí, doctor en arquitectura per l'Escola Tècnica Superior de la UIC, assumeix la direcció de les Jornades Internacionals Jujol, que tindran lloc durant el mes de setembre de 2019, coincidint amb la cloenda de l'Any Jujol140.

Carabí és un gran especialista en Jujol i ha escrit diversos llibres i articles sobre la seva arquitectura. Guillem Carabí s'encarregarà de la direcció del programa d'activitats adreçat al públic especialitzat i de la selecció de temes, projectes i ponents d'unes jornades internacionals que contribuiran a aprofundir en el coneixement científic sobre la figura i l'obra de Jujol, un dels objectius de l'Any Jujol140.

L'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha manifestat que les jornades "seran un espai de debat ampli sobre Jujol i la seva obra amb voluntat de projecció internacional".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article