Les persones que utilitzin el MoBUS de Molins de Rei gaudiran de nous vehicles a partir del proper mes de març

Societat.

La millora està recollida en el nou conveni de gestió de servei de bus urbà amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
La millora està recollida en el nou conveni de gestió de servei de bus urbà amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El servei de bus urbà de Molins de Rei, MoBUS, passarà a ser gestionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Això comportarà que els títols de transport bonificats passin a ser els de l’AMB, tot i que es mantindran els títols propis de Molins de Rei, com el bitllet senzill, atès que és més econòmic.

El conveni, aprovat pel ple també preveu la renovació de la flota de busos amb caràcter imminent, i en pocs mesos els nous vehicles ja estaran a disposició dels usuaris i usuàries.

Durant la darrera sessió plenària de l’any també es va acordar per unanimitat dedicar un racó a la figura d’Anna Suñé i Carbonell (1925-1961), coneguda popularment com l’Anita.

Aquesta dona fou mestre de música i dansa a les escoles de Molins de Rei, pianista, poetessa i iniciadora de l’hoquei a la vila. La proposta aprovada preveu aprofitar la futura reforma del carrer Francesc Samaranch per habilitar un espai memorial en el seu darrer tram. El ple també va aprovar la sol•licitud d’un préstec per poder renovar la il•luminació d’alguns carrers i fer-la més eficient.

Pel que fa a les mocions s’ha aprovat la presentada pel grup municipal de CDC, per denunciar el bloqueig jurídic del Tribunal Constitucional i de suport als presos polítics que feien vaga de fam.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article