Torrelles comença a establir mesures de protecció contra els incendis netejant les franges perimetrals de massa forestal

Societat.

Hi ha previstes diferents actuacions a les urbanitzacions de Can Guey, Can Güell i Raval Mas.
Hi ha previstes diferents actuacions a les urbanitzacions de Can Guey, Can Güell i Raval Mas.

Durant el desembre, van començar diferents projectes de manteniment de les franges perimetrals de les urbanitzacions de Can Guey i Can Güell i de tot el perímetre de Raval Mas, està previst que aquestes intervencions s’allarguin durant tot el mes de gener.

A més de la neteja de les franges perimetrals, també es realitzaran treballs de manteniment de les zones verdes municipals de Can Guey i Can Güell, així com actuacions de neteja dels passos de les torrenteres per on baixa l’aigua a Can Guey.

En total, s’actuarà sobre 18 hectàrees de massa forestal amb l’objectiu de continuar amb el projecte de prevenció d’incendis que es va iniciar l’any 2016.

Les diferents intervencions programades consistiran en la desbrossada selectiva del sotabosc, la poda dels arbres que es troben en peu i la tala i el trossejament d’aquell arbrat que està mort, en mal estat o inclinat i comporta un risc de caiguda. El cost del projecte és de 45.852,17 euros, dels quals prop de 25.000 euros estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article