La línia dels FGC Llobregat-Anoia bat rècords de validacions amb 23 milions

Societat.

El nombre de persones usuàries de les Línies Metropolitanes arriba al seu rècord històric, superant els 87 milions de viatges.
El nombre de persones usuàries de les Línies Metropolitanes arriba al seu rècord històric, superant els 87 milions de viatges.

L’any 2018 ha estat novament per a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) un any històric pel que fa a les dades de viatges a les seves línies de tren.

Concretament a les línies metropolitanes (Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia) Ferrocarrils ha tancat l’any amb 87,15 milions de validacions, el qual suposa un increment del 3,3% respecte l’any 2017.

A la línia Llobregat-Anoia també es confirma la tendència de creixement, amb un increment respecte el 2017 també del 3,3%, amb 23 milions de validacions.

En aquesta línia s’ha detectat un augment global de la mobilitat, sobretot concentrat en la segona corona (tram entre Colònia Güell i Martorell Vila), que ha crescut un 7,4%, molt per sobre de la mitjana de la línia.

D’altra banda, el servei de rodalies, als ramals d’Igualada i Manresa, ha augmentat també, amb un 5% més de viatges registrats aquest 2018.

Ferrocarrils consolida els seus resultats i revalida, un any més, la seva aposta per oferir una mobilitat eficient, puntual i fiable, amb el ferm compromís per la lluita contra el canvi climàtic i per la millora de la qualitat de l’aire.

A aquest resultats cal afegir la motivació, com a empresa proveïdora de mobilitat, d’oferir un servei basat en l’excel•lència, amb la voluntat d’una millora continuada, i la vocació de donar al client una experiència de viatge el màxim de satisfactòria possible.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article