Delegacions d’ Esplugues i Sant Just visiten Saragossa per explorar el seu servei de tramvia

Societat.

Les representants del Baix Llobregat parlant amb l’ alcalde de la capital aragonesa.
Les representants del Baix Llobregat parlant amb l’ alcalde de la capital aragonesa.

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz i l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, acompanyats per Eduard Sanz, regidor de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Esplugues i Jordi Porta, regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Just Desvern, i de diversos tècnics municipals de l'Autoritat del Transport Metropolità han visitat la ciutat de Saragossa per comprovar in situ com ha estat l'experiència de la integració del tramvia al centre de la ciutat aragonesa.

Aquesta visita està emmarcada en l’ estudi informatiu que s'està realitzant per a la futura implantació del Trambaix, per la Carretera Reial, entre Sant Just Desvern i Esplugues de Llobregat.

Després de ser rebuts per l'alcalde de Saragossa, Pedro Santisteve, han visitat l'experiència de la transformació urbana i què ha suposat per a la ciutat aquesta integració en la qual el tramvia conviu amb altres transports com els busos i sobretot, com el tramvia ha estat integrat en la trama urbana, pacificant el trànsit i creant noves oportunitats d'usos de l'espai públic especialment per als vianants.

Les persones conviuen i s'integren totalment, sense barreres, en l'espai ocupat pel tramvia. L'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz ha valorat "molt positivament l'experiència que actualment està en fase d'anàlisi especialment per la possibilitat de pacificar la mobilitat en aquest espai per on passarà el nou transport".

Així mateix, l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, també en la mateixa línia, ha declarat que "poso en valor la gran transformació que ha suposat per a la ciutat aquesta implantació donant prioritat al transport públic, al vianant i millorant qualitativament l'espai públic".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article