Cervelló tindrà gràcies a la Diputació un informe pels espais lliures per a processos de planificació urbanística i sectorial

Societat.

Aquest document identifica els serveis ecosistèmics que ofereix el territori i destaca el referit a la biodiversitat i al valor del patrimoni cultural.
Aquest document identifica els serveis ecosistèmics que ofereix el territori i destaca el referit a la biodiversitat i al valor del patrimoni cultural.

Aquest document identifica els serveis ecosistèmics que ofereix el territori i destaca el referit a la biodiversitat i al valor del patrimoni cultural, de planejament o en la gestió del sòl no urbanitzable.

La infraestructura verda municipal és una eina innovadora en el planejament municipal impulsada per la Unió Europea, que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis des de 2013, i que facilita l'ordenació dels espais lliures amb criteris de sostenibilitat ambiental.

Aquest tipus d'informe aporten a l'ajuntament elements de reflexió per a la revisió del seu planejament municipal o per enfocar estratègies de conservació dels seus territoris.

L'ajuntament ha aprofitat per remarcar les tasques que ja fan en aquests àmbits com ho ha deixat palès la recent publicació d'un llibre sobre la història dels picapedrers i molers de Cervelló.

Per a l'elaboració d'aquests informes s'empra essencialment una eina de cartografia digital, el Sistema d'Informació dels Espais Lliures de la Província de Barcelona (http://www.sitxell.eu).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article