Sant Vicenç dels Horts celebra la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, la 2a Mostra Internacional de Pastisseria i la Festa Major d'Hivern

Cultura.

La Festa Major d’Hivern i la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica conviden a gaudir de carrers i places de Sant Vicenç dels Horts.
La Festa Major d’Hivern i la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica conviden a gaudir de carrers i places de Sant Vicenç dels Horts.

El poble batega amb tota la seva força gràcies a les entitats que donen vida a un programa de festes farcit d’activitats. Les entitats vicentines fan una tasca fonamental durant tot l’any: generen participació, somriures, diversió, reflexió, cohesió social... però no hi ha dubte que és durant les festes majors quan la seva vàlua llueix des del millor aparador que tenim a Sant Vicenç dels Horts.

La Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica arriba a la 35a edició amb l’energia i l’experiència de la joventut madura. A poc a poc, aquesta cita s’ha convertit en un referent comarcal i el nom de Sant Vicenç dels Horts va encara més enllà gràcies a l’èxit de la Mostra Internacional de Pastisseria.

Aquesta 2a edició tornarà a portar a Sant Vicenç dels Horts professionals de la pastisseria que són referents mundials i que acostaran al públic les seves exquisideses en sessions de cuina en directe.

Els fogons de la Mostra tenen assegurats els productes de qualitat i proximitat. Ho podreu constatar visitant les cuines dels establiments vicentins, gràcies a la iniciativa Cuines obertes.

Actualitat i tradició aniran de la mà en les propostes gastronòmiques de la Mostra, on tornarem a comptar amb la col•laboració de Josep Lladonosa. El prestigiós xef farà visites guiades per l’exposició, dedicada a la història de la cuina catalana.

Tota la programació es pot consultar punxant a l’ anunci del lateral dret o a aquest enllaç http://www.svh.cat/actualitat/noticies/2017-12-28-.html 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article