Junts per Viladecans mostra la seva decepció “CUP i ERC no volen una candidatura unitària que podria guanyar les eleccions”

Política.

Des de Junts per Viladecans asseguren que seguiran treballant per la unitat i fent les accions que convinguin per assolir-la.
Des de Junts per Viladecans asseguren que seguiran treballant per la unitat i fent les accions que convinguin per assolir-la.

Segons asseguren els primers, “el passat dimarts 8 de gener, es van reunir membres de la plataforma de Junts per Viladecans amb membres d’ERC i de l’entorn de la CUP. en proposar per part dels primers la configuració d’una llista de ciutat, unitària, transversal, que representi tot el moviment independentista.”

Per JxV, “aquesta proposta, que podria esdevenir la força més votada a les properes municipals i evitar així un eventual govern de Ciutadans o la perpetuació del PSC, és el segon cop que es planteja als altres grups independentistes de la ciutat.”

Des de Junts donen fe que, “hem ofert un full en blanc, una proposta a definir i configurar sense prejudicis per totes tres formacions, però novament ha sigut descartada per part d’Esquerra i l’entorn de la CUP. ERC vol concórrer en solitari a les eleccions, i l’entorn de la CUP descarta sumar-se a llistes amb projectes més plurals que el seu.

Junts per Viladecans lamenta profundament aquest fet, “creiem que és un error històric, desaprofitar l’oportunitat de sumar els prop de 10.000 vots independentistes amb una proposta guanyadora que permet un canvi real a Viladecans.”

Consideren que, “les fórmules de sempre donen els resultats de sempre i que a les portes del judici als presos polítics, encarar les municipals des del partidisme, electoralisme i personalisme és fer un flac favor a la ciutadania mobilitzada que ens exigeix a tots UNITAT.”

Junts per Viladecans finalitza el seu comunicat garantint que, “som els de la unitat, sempre estarem per la unitat perquè creiem que és com hem aconseguit les grans victòries de país: 9N, 27S, 1O, aturades de país... és per aquest motiu que, malgrat no tancar la porta a que finalment s’hi sumin, continuarem el nostre projecte des de la transversalitat dels membres que el formen, com el reflex del sobiranisme plural i representatiu de la ciutat.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article