La Ministra de Polítiques Territorials esperona als candidats escollits per liderar el projecte socialista del PSC al Baix Llobregat

Política.

Batet intervenint a l’ acte celebrat a Molins de Rei.
Batet intervenint a l’ acte celebrat a Molins de Rei.

Al Consell Comarcal s’ han ratificat els candidats dels municipis de Martorell, on torna a repetir Lluís Tomàs, Molins de Rei amb Xavi Paz; Sant Just Desvern amb l’actual alcalde i President del Consell Comarcal Josep Perpinyà, Sant Vicenç dels Horts amb Miguel Comino i Santa Coloma de Cervelló amb un nou candidat, David Segado.

Meritxell Batet ha parlat de l’aprovació del projecte de pressupostos recordant que “No hi ha millor oferta per als ciutadans i les ciutadanes que proporcionar-los respostes a les seves necessitats reals. El Govern negociarà els PGE amb els partits que s'aproximin a aquest projecte en funció d'un contingut que la gent està esperant, després d'uns anys tan durs.”

Batet ha insistit en la importància d’uns pressupostos que “recullen els problemes reals del nostre país, el que realment ens importa: sanitat, educació, recursos per la dependència, polítiques per afrontar la violència del gènere, precarietat laboral, salari mínim...”

Per últim ha estat contundent al manifestar que el PSC “es el partit que pot aturar les dretes disposades a pactar amb l'extrema dreta només per governar.”

El Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat ha intervingut assegurat que “aquest país ha suportat retallada rere retallada amb l’excusa de la confrontació. Ara el Govern de Pedro Sánchez ho està reconstruint amb diàleg i amb uns pressupostos pensats per solucionar els problemes reals”.

Per finalitzar el Consell s’ha fet un petit homenatge a gent que aquest any han complert 40 anys o més de militància al PSC. Entre aquests, es troben el President José Montilla i l’ex Primera Secretària al Baix Llobregat, Àfrica Lorente.

Lorente ha valorat l’entrega i dedicació de la militància “totes i tots nosaltres tenim moments vitals associats a la nostra trajectòria dins el PSC”, per la seva part Montilla ha valorat la situació actual apostant “per ser com sempre, el partit del consens i les solucions. Un partit municipalista que aquest maig tornarà a demostrar que es troba al costat dels i les ciutadanes i els seus problemes reals”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article