PIMEC celebra la voluntat del Govern de fer arribar la fibra òptica al conjunt dels municipis el 2023

Economia.

La patronal celebra el compromís del Govern.
La patronal celebra el compromís del Govern.

El Consell Executiu ha presentat una estratègia amb la voluntat de fer arribar la fibra òptica al totes les capitals de comarca el 2020 i als municipis de més de 50 habitants el 2023, a més de convertir Catalunya en un referent de la tecnologia 5G.

La patronal porta anys reclamant la implantació d’una bona xarxa per al conjunt del territori, que permeti acompanyar al teixit productiu en la transició cap a la Indústria 4.0.

De fet, PIMEC va presentar el mes novembre un informe que indicava que només la meitat d’empreses ubicades en polígons industrials de Catalunya disposaven de bona connectivitat.L’informe també concloïa que la xarxa encara es troba a mig camí per garantir la total connectivitat exigible per a què totes les empreses pugui digitalitzar-se de manera adequada.

PIMEC, que sempre ha mostrat la seva voluntat per facilitar la transformació digital de les empreses, es mostra satisfeta d’aquesta decisió del Govern, ja que garantirà, a priori, la bona connectivitat a les petites i mitjanes empreses de Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article