Sant Feliu Innova a punt per iniciar el concurs d'emprenedoria tecnològica Technovation Challenge 2019 liderat per noies de 10 a 18 anys de més de 100 països

Emprenedors.

Aquesta iniciativa vol potenciar la presència femenina en el mon tecnològic.
Aquesta iniciativa vol potenciar la presència femenina en el mon tecnològic.

Aquesta iniciativa internacional cerca noies que vulguin aprendre, conèixer, emprendre i desenvolupar la seva iniciativa, també es busquen mentores que vulguin tutoritzar i assessorar els projectes de les participants.

Technovation Challenge és un concurs d'idees i foment de projectes amb base tecnològica que proposa un repte a les seves participants: crear una aplicació que millori el món. Per grups han d'identificar un problema a la seva comunitat i pensar la manera de resoldre'l a través d'una aplicació mòbil.

Els equips seran de cinc persones i sempre estaran acompanyades per una o dues mentores, que s'encarregaran de l'assessorament i faran el seguiment de les participants en el desenvolupament de l'app i el seu conseqüent pla de negoci.

L'altre objectiu de fons és fer que les noies tinguin més oportunitats i facilitats per esdevenir líders en emprenedoria innovadora de base TIC.

Si es vol participar o ser mentora del programa, s’ hauran de registrar a la pàgina web del Technovation Challenge i donar-se d'alta com a participant. Si es tenen dubtes, des de Sant Feliu Innova ofereixen dues adreces per resoldre-les tic@santfeliu.cat o coinnovasf@gmail.com i es pot ampliar la informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article