Del 23 al 27 de gener l’oferta turística del Baix Llobregat estarà present a la Fira Internacional de Turisme – FITUR

Economia.

El Baix Llobregat consolida el territori com a destí turístic.
El Baix Llobregat consolida el territori com a destí turístic.

Aquesta es realitza a partir d’ avui al recinte IFEMA de Madrid, punt de trobada per als professionals del turisme i un espai de negoci per a afavorir i impulsar acords i contactes empresarials amb l’objectiu de dinamitzar i reforçar l’activitat turística.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, participarà de nou en aquest important esdeveniment del sector dins l’stand institucional de l'Agència Catalana de Turisme, sota el claïm “Barcelona es mucho más.”

A més, de promocionar la comarca i de donar a conèixer les diferents activitats turístiques adreçades al públic final, el Consorci presentarà la Web-App "Senders del Baix Llobregat: Plataforma virtual per a la promoció i gestió de rutes cicloturístiques i senderistes".

Una App innovadora que integra la virtualització de les rutes i els recursos turístics de la Xarxa de senders turístics del Baix Llobregat. Aquest acte, tindrà lloc el dia 23 de gener a les 13h, al pavelló 8, stand Bikefriendly 8B04 i comptarà amb la presència del conseller de Turisme del Baix Llobregat, Sr. Juan Pedro Pérez, i del Diputat de Turisme, Sr. Miquel Sàmper.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article