ERC l’Hospitalet obre el seu programa electoral a la ciutadania amb un procés participatiu

Política.

Volen completar així l'elaboració del programa, que ha passat per diferents fases i que serà aprovat en una jornada municipalista al març.
Volen completar així l'elaboració del programa, que ha passat per diferents fases i que serà aprovat en una jornada municipalista al març.

Esquerra Republicana ha posat en marxa un procés participatiu perquè els veïns i veïnes facin arribar les seves idees o suggeriments i que es puguin incorporar al programa electoral que presentaran a les properes eleccions municipals.

La campanya de participació vol recollir les propostes de la ciutadania a través de diferents canals que es posaran a l'abast, com un apartat específic a la seva web, fulletons, amb les diferents carpes informatives a peu de carrer o a través del nou canal de whatsapp.

En una primera fase es va treballar per definir els principals eixos de treball per al proper mandat amb grups d'experts de cada àmbit temàtic.

És a partir d'aquests eixos que es desenvoluparan els objectius, línies d'actuació i propostes dels temes sectorials més específics, com l'urbanisme, l'habitatge, la mobilitat sostenible, les polítiques d'igualtat de gènere, la participació o la conservació del patrimoni.

La segona fase ha consistit a debatre i reflexionar sobre aquests eixos temàtics, en una jornada programàtica amb veïns i veïnes i entitats que es va realitzar al Centre Cultural Santa Eulàlia el passat 1 de desembre, recollint també tota la feina realitzada durant aquest mandat per part del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament.

Paral•lelament el candidat a l’alcaldia Antoni Garcia s’ha reunit i està reunint amb diferents entitats socials, empresarials, culturals, i veïnals per recollir les seves propostes i també incorporar-les en el programa electoral.

Per culminar el disseny del programa, Esquerra inicia aquesta campanya per recollir propostes de millora de la ciutat i els barris. Les aportacions es podran fer a través de whatsapp (644 717 097), entrant a noulh.cat/la-teva-proposta, o per escrit a les diferents paradetes informatives que es realitzaran a tota la ciutat. El programa definitiu serà aprovat en una assemblea que es realitzarà el mes de març.

El candidat republicà Antoni Garcia ha manifestat que “el programa d’Esquerra serà més obert que mai, més participatiu, i recollirà les propostes dels veïns i veïnes i les entitats per millorar la ciutat“ i ha afegit que “serà un programa que dóna solucions a les necessitats de la gent i els barris, un programa per fer una ciutat republicana”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article