Elisenda Paluzie Presidenta de l’ ANC va presentar el procés de “Primàries Castelldefels”

Política.

Un instant de l’ acte a la localitat baixllobregatina.
Un instant de l’ acte a la localitat baixllobregatina.

Paluzie, i la Titon Laïlla com a portaveu de Demòcrates per Catalunya, van explicar la importància que la política, “torni a ser representativa del mandat popular, que flueixi de baix a dalt, del poble a les institucions, i no des dels despatxos dels partits polítics tradicionals; i com Primàries és l’oportunitat de regenerar els valors democràtics i el millor accelerador del mandat de l’1O.”

Primàries Castelldefels s’inclou dins del projecte nacional de Primàries Catalunya en el que participen més de 100 municipis catalans. Durant l’acte, els representants de Primàries Castelldefels van explicar els seus objectius com ara promoure la regeneració democràtica, apoderar la ciutadania i assolir el màxim de consistoris independentistes per implementar el mandat de l’1-O.

El 23 de febrer s’escollirà, mitjançant un procés de participació obert, les persones que formaran part de la llista transversal que es presentarà a les eleccions municipals del 26 de Maig.

A hores d’ara ja s’han inscrit més de 292 persones per participar en aquest procés, a través de www.primariescatalunya.cat i s’han confirmat 5 candidats/es per ser escollides com a integrants d’aquesta llista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article