Carme Rallo anterior Alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires per ERC presentada com a candidata

Política.

Rallo vol millorar resultats per governar i tornar a demostrar la seva bona gestió com a Alcaldessa.
Rallo vol millorar resultats per governar i tornar a demostrar la seva bona gestió com a Alcaldessa.

L’alcaldable va comptar amb el suport de les diputades republicanes Jenn Diaz i Jordi Albert, i la van acompanyar Josep Jurado, que va fer les presentacions i dues veïnes de Sant Esteve, la Maria Edo que va demanar-li a la Carme compromís i la Núria Pradas que li va demanar que governés per millorar la vida de les dones de Sant Esteve Diaz va recolzar a la candidata amb un discurs de caire feminista, mentre que Jordi Albert, ja conegut en el municipi per la seva participació en molts dels actes d’Esquerra Sant Esteve, va ressaltar la valentia i la força de la candidata en agafar l’alcaldia de Sant Esteve ara fa quasi quatre anys.

La nota emotiva de l’acte la va posar la filla de la candidata, Ariadna Ríos, amb un discurs que va fer emocionar a molts dels presents on va exposar alguns dels moments viscuts durant els anys que la Carme ha estat alcaldessa i on va enumerar tot el que havia aprés de la seva mare en aquest període. Va parlar de valentia, esforç, perseverança, responsabilitat i solidaritat.

Rallo va tancar l’acte amb un llarg discurs on va repassar de forma ràpida la situació de l’ajuntament quan ella va agafar el timó. Va parlar del projecte municipalista amb el que es presenta esquerra i dels objectius que es plantegen per la propera legislatura per fer de Sant Esteve un poble viu i dinàmic i del que els sesrovirencs se’n sentin orgullosos.

La candidata també va parlar de la necessitat d’una alcaldia republicana per fer efectiva la República Catalana des del municipalisme, mostrant el seu compromís a prioritzar tots els pactes electorals que garanteixin un ajuntament republicà.

Rallo va aprofitar la presència dels dos diputats en l’acte per demanar-los que transmetessin al Conseller d’educació la necessitat urgent de l’ampliació de l’institut del poble i una invitació per venir a conèixer la situació in situ, tot explicant-los quina ha estat la realitat del centre des de la seva inauguració l’any 2006.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article