Continuen les mobilitzacions contra el tancament de “Gallina Blanca” a Sant Joan Despí

Economia.

Els treballadors i treballadores no aturen la seva reivindicació.
Els treballadors i treballadores no aturen la seva reivindicació.

Dijous 31 de gener, han convocat una manifestació a les 18.00 hores des de la Plaça del Mercat al barri de les Planes de Sant Joan Despí, que acabarà a l’Ajuntament (Camí del Mig, 9), just quan se celebri el Ple municipal corresponent al mes en curs.

L’acció, serà la culminació d’una vaga de 24 hores amb la qual els operaris volen deixar clara la seva voluntat de seguir treballant a la ciutat.

A la manifestació participarà Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i abans de començar, a les 17.45 h, es farà atenció als mitjans de comunicació al punt de sortida (Plaça del Mercat).

Segons expliquen des de CCOO, “fa dos mesos, la direcció de Gallina Blanca va anunciar a la plantilla el cessament de l'activitat de la factoria de Sant Joan Despí per una requalificació dels terrenys, i una setmana després van comunicar la intenció del trasllat de la producció a Vallobar (Osca), amb el conseqüent impacte negatiu pels 70 treballadors i treballadores, entre ocupació directa i indirecta."

Des d'aquest moment, el sindicat de CCOO a Gallina Blanca, assegura que, “hem encetat una sèrie de mobilitzacions i actuacions per revertir la situació i mantenir els llocs de treball i el projecte industrial a Sant Joan Despí. També des del primer moment aquest sindicat ha fet una crida ferma de la defensa del sòl industrial i la seva negativa a la requalificació dels terrenys.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article