Es consolida la formació “Catalunya en comú” a Cornellà amb l’ horitzó posat a les municipals

Política.

Aquestes son les persones encarregades de dirigir el nou projecte.
Aquestes son les persones encarregades de dirigir el nou projecte.

Segons les pròpies fonts, dissabte 2 de febrer ha tingut lloc al Centre Cultural Joan N. García-Nieto l’assemblea fundacional del Comú de Cornellà, l’organització local de Catalunya en Comú a la ciutat.

L’assemblea ha aprovat per unanimitat un grup de 8 persones per dirigir la nova organització fins a les eleccions municipals del mes de maig.

Anna Caminals i Sergio Gómez han estat nomenats responsables d’organització, César Sierra i Yasmina Sánchez de l’àrea de comunicació i Vicky Martín i Alba Lou coordinaran l’àrea de feminismes. Aquest repartiment de tasques també ha servit per nomenar a Claudio Carmona i Vicky Martín com a co-portaveus de la formació.

Els responsables d’organització Anna Caminals i Sergio Gómez han destacat la importància de posar en funcionament aquest grup amb el repte més immediat de dirigir el procés de primàries que ha de definir la candidatura dels comuns a Cornellà.

En aquest sentit l’assemblea local també ha aprovat el reglament d’aquestes primàries que s’inicien avui dilluns 4 de febrer amb la presentació de candidatures.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article