La CUP confirma que es presentarà per primera vegada a les eleccions municipals del Prat

Política.

Una imatge de l’ assemblea on els cupaires van decidir fer un pas endavant i presentar-se a les eleccions municipals.
Una imatge de l’ assemblea on els cupaires van decidir fer un pas endavant i presentar-se a les eleccions municipals.

Segons informen des de la Candidatura d'Unitat Popular del Prat, aquests han aprovat el diumenge dia 3 l'equip de 10 persones que encapçalarà la llista a les properes eleccions municipals.

Es presenten com, “un equip de gent amb trajectòries ben diferents però amb un fort arrelament a la vida social i associativa de la ciutat.” La formació d'esquerres ha fet èmfasi en l'aposta d'equip, defugint personalismes, i reforçant una visió col•lectiva que superi les persones que conformen la llista electoral.

La candidatura de l'esquerra independentista considera que posa en marxa, “un projecte polític amb la transformació social com a motor, en contraposició a les polítiques de gestió, i que permeti a la població del Prat millorar les seves condicions de vida.”

La CUP ha dibuixat quatre pilars en el seu projecte de ciutat, “la transparència i la participació ciutadana, com a mecanisme perquè la població pugui decidir el futur de la ciutat. La municipalització i creació de serveis públics, com a eines per a poder implementar més i noves polítiques al servei de la població. Els drets socials, ampliant-los i dotant polítiques i serveis de majors recursos per millorar la qualitat i condicions de vida de la gent.”

I continuen, “l feminisme, plantejant polítiques transversals encaminades a acabar amb les desigualtats i les violències contra les dones i el col•lectiu LGTBI+. Els cupaires del Prat amb aquesta presentació fem un pas més cap a les eleccions del maig, les primeres on ens presentarem.”

Les 10 persones que formaran part d’ aquesta candidatura son les següents; 1. Xavier Iroz 2. Mercè Meroño 3. Jordi Isidro 4. Paula Vidal 5. Jordi Gibert 6. Emi Ruiz 7. Lluís Domènech 8. Laura Giberga 9. Julián García 10. Elisa Gibert.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article