Mobilització històrica de la societat civil a Sant Joan Despí per mostrar el seu rebuig al tancament de “Gallina Blanca”

Economia.

Un instant de la massiva mobilització.
Un instant de la massiva mobilització.

Centenars de veïns i veïnes van donar suport als treballadors i treballadores, amb una manifestació que la plantilla i CCOO han considerat històrica, assegurant que feia dècades que no es feia una mobilització d’aquestes característiques a la ciutat.

Posteriorment, a les portes de l’Ajuntament, s’ha llegit la intervenció que a les 20 hores ha tingut lloc al Ple Municipal. La plantilla s’ha felicitat perquè la seva situació s’ha vist reflectida en una declaració institucional que han aprovat per unanimitat totes les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament.

Aquesta defensa la continuïtat de l’activitat, els llocs de treball de la planta i una política activa de mantenir sòl industrial i empresarial, i la conservació del patrimoni industrial de Sant Joan Despí.

La plantilla de Gallina Blanca continuarà les mobilitzacions, i no descarta més jornades de vaga si no hi ha un compromís explícit per part de l’empresa a seure en una mesa de negociació realista, i on el trasllat a Ballobar no sigui l’única opció.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article