ERC Sant Andreu de la Barca aparca les sigles i es transforma en partit local incorporant el moviment “Vecinos por el cambio”

Política.

El programa definitiu serà aprovat en una assemblea que es realitzarà el mes de març.
El programa definitiu serà aprovat en una assemblea que es realitzarà el mes de març.

Marc Giribet va ser escollit alcaldable per Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Andreu de la Barca el passat 30 de novembre de 2018, en substitució de Jordi Albert, i després de la creació de FEM Sant Andreu, candidatura formada per Esquerra Republicana de Catalunya i la plataforma Vecinos por el cambio, Marc Giribet va ser proposat i ratificat en la última reunió conjunta com a alcaldable de la formació per a les pròximes municipals.

FEM Sant Andreu ha posat en marxa un procés participatiu perquè els veïns i veïnes facin arribar les seves idees o suggeriments i que es puguin incorporar al programa electoral que presentaran a les properes eleccions municipals.

La campanya de participació vol recollir les propostes de la ciutadania a través de diferents canals que es posaran a l'abast, com un apartat específic a la seva web, fulletons, amb les diferents carpes informatives a peu de carrer o a través del nou canal de whatsapp, completant així l'elaboració del programa, que ha passat per diferents fases i que serà provat en una jornada municipalista al març.

En una primera fase es va treballar per definir els principals eixos de treball per al proper mandat amb grups d'experts de cada àmbit temàtic.

És a partir d'aquests eixos que es desenvoluparan els objectius, línies d'actuació i propostes dels temes sectorials més específics, com l'urbanisme, l'habitatge, la mobilitat sostenible, les polítiques d'igualtat de gènere, la participació o la conservació del patrimoni.

Paral•lelament el candidat a l’alcaldia Marc Giribet s’ha reunit i s’està reunint amb diferents entitats socials, empresarials, culturals, i veïnals per recollir les seves propostes i també incorporar-les en el programa electoral.

Per culminar el disseny del programa, FEM Sant Andreu inicia aquesta campanya per recollir propostes de millora de la població i els barris. Les aportacions es podran fer a través de whatsapp (647440227), entrant a http://www.femsantandreu.cat/index.php/fem-sant-andreu-respon/, o per escrit a les diferents paradetes informatives que es realitzaran a tota la població.

El candidat Marc Giribet ha manifestat que “el programa de FEM Sant Andreu serà més obert que mai, més participatiu, i recollirà les propostes dels veïns i veïnes i @femsantandreu @femsantandreu femsantandreu https://www.femsantandreu.cat les entitats per millorar Sant Andreu de la Barca“ i ha afegit que “serà un programa que dona solucions a les necessitats de la gent i els barris”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article