El col•lectiu gastronòmic “Sabors de l'Horta del Baix Llobregat” enceta el 2019 amb noves adhesions i activitats

Societat.

La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019 es pot trobar als restaurants del col•lectiu, punts d'informació de la comarca i fires gastronòmiques.
La nova Guia de Restaurants Sabors de l’Horta del Baix Llobregat 2019 es pot trobar als restaurants del col•lectiu, punts d'informació de la comarca i fires gastronòmiques.

Organitzat pel Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat, un total de 53 restaurants de la comarca ofereixen durant tot l’any a les seves cartes propostes gastronòmiques amb els productes que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat, que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

En aquesta edició 2019 s’incorporen 10 restaurants dels municipis de Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, i Sant Joan Despí.

Els Sabors de l'Horta és la millor manera de descobrir la gastronomia de la nostra comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se sumen les cireres, els espàrrecs, les bledes, el brócoli, calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps del Parc Agrari, a més del reconegut pollastre Raça Prat.

Les i els xefs del col•lectiu Sabors de l’Horta, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

Per comprar producte, moltes poblacions de la comarca del Baix Llobregat, com Gavà, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Santa Coloma de Cervelló, el Prat de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Cornellà i Esplugues de Llobregat, cada setmana organitzen els Mercats de Pagès, on s’hi poden trobar tot tipus de fruites i verdures fresques i de proximitat.

Es tracta d’un espai on la pagesia de la comarca posa a l’abast de tothom la qualitat excel•lent del producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Com a novetat, en aquesta nova temporada, a més de degustar els productes en els restaurants Sabors de l’Horta o visitar els Mercats de Pagès, tots els diumenges del mes, s’organitza una activitat en família, divertida i experiencial, per descobrir els productes frescos i de temporada del Parc Agrari.

La masia Can Comas, seu del Consorci del Parc Agrari, serà l'escenari de l'activitat. Per a més informació i reserves, s’ ha d’ anar al web http://turisme.elbaixllobregat.cat/activitatcarxofes o mitjançant email a cancomas@gruptransversal.com Tota la informació del col•lectiu es troba al web http://www.productefresc.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article