Apareixen pintades a Esplugues amenaçant de mort a l’ alcaldessa del PSC Pilar Díaz

Política.

Imatge de la pintada amenaçant de mort a l’ alcaldessa del PSC.
Imatge de la pintada amenaçant de mort a l’ alcaldessa del PSC.

Vagi de primer que des de la redacció condemnem aquest acte i tot tipus d’ amenaces, però creiem oportú fer-nos ressò d’ aquest fet lamentable.

Esplugues despertava diumenge, curiosament quan es feia una manifestació a Madrid “Contra el golpismo, por la unidad de España y exigimos elecciones”, amb una pintada que aixeca el nivell de to.

A política es pot discrepar, fer gestos que no caiguin be a l’ adversari, però sempre sense creuar una línia vermella que es la que s’ ha traspassat a Esplugues.

No s’ ha definit exactament el lloc on han aparegut aquestes amenaces, però es igual, l’ important es el fet. Tal i com defineix la imatge que il•lustra la notícia, es pot llegir en to amenaçant i despectiu, “Pilarin al paredon”.

Podríem donar el benefici del dubte i pensar que a estat una canallada senzillament per cridar l’ atenció, però amb els temps que corren ...

Evidentment, la primera a denunciar aquesta amenaça, ha sigut la pròpia alcaldessa, via Facebook, publicava la foto i deia que, “Al meu avi, ja el van portar al paredò, en agost del 36. Jo, ni un pas enrere, i menys amb covards que pinten amb nocturnitat, premeditació i traïdoria.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article