El Turisme es consolida al Baix Llobregat aconseguint 25 distincions de “Turisme sostenible”

Economia.

25 entitats reben el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere.
25 entitats reben el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere.

Un total de 25 empreses del Baix Llobregat han obtingut el distintiu de Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i així ho ha ratificat oficialment “l'Instituto de Turismo Responsable.”

El passat mes de desembre va finalitzar el cicle d’implantació del 2018. De les 25 empreses distingides, 20 empreses renoven el distintiu, i 5 empreses l’han rebut enguany per primer cop.

Aquestes empreses noves són el Centre Comercial Splau de Cornellà de Llobregat, el restaurant Calamar Lobster de Gavà, i els chiringuitos el Tibu-Ron Beach Club, Ananda i Chalito de Castelldefels.

Aquest programa impulsat per la Diputació de Barcelona compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, i els Consorcis de Turisme de cada territori.

Actualment, més de 200 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona tenen aquest distintiu. El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística, públics i privats.

Es poden consultar les empreses i entitats en aquest enllaç http://turisme.elbaixllobregat.cat/premsa/25-empreses-biosphere-del-baix-llobregat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article