Relleu a “Movem Martorell” de cara a les municipals amb format de “co-candidatura”

Política.

Un detall de les propostes de la formació.
Un detall de les propostes de la formació.

Segons el partit, “repetim el format que quatre anys enrere ja havíem fet servir,” Movem Martorell va convocar tothom que hi volgués participar a una assemblea monogràfica sobre les eleccions de Maig, amb un especial interès en recollir propostes i debatre el que ha de ser el tronc del seu programa electoral.

Aquest es basa en, “dret a un habitatge assequible, protecció del petit comerç, urbanisme responsable, mobilitat sostenible, repartiment de la riquesa, protecció del patrimoni natural i cultural, entre d’altres, són per a la formació debats imprescindibles per a definir quin model de municipi i de societat volen els veïns i veïnes de Martorell.”

A banda del debat programàtic, que era l’objectiu inicial de la convocatòria, aquesta va donar peu a enunciar que en Jose Simón, fins ara cap de llista de la formació, ja no repetirà el proper mandat.

La proposta que l’actual portaveu va defensar i que l’assemblea finalment va recolzar, va ser, en paraules del propi Simón: “una co-candidatura, fugir de l’estil vell i vertical de sempre, com ja vam fer fa 4 anys fent fotos col.lectives i no només del candidat. Ara fem un pas més i presentem una candidatura que representa la renovació i l’energia que aporta en Xavi Sáez i l’experiència en política que aporta la Laura Ruiz”.

Tots dos co-candidats, de 26 i 30 anys respectivament, han crescut a Martorell, han participat a diferents moviments socials i associacions del municipi i participen a Movem Martorell des dels seus inicis, en el cas de la Laura Ruiz exercint actualment de regidora de la formació.

Més enllà de l’assemblea de dissabte, la formació té previst continuar teixint la llista amb altres candidates i candidats, i té previst organitzar un acte de presentació de la candidatura sencera el més aviat possible.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article