Torra afirma que “l’ampliació i remodelació dels recintes de Fira de Barcelona a Gran Via i Montjuïc és una acció estratègica de país”

Economia.

Torra ha afirmat que el Mobile World Congress “tornarà a ser una prova de foc per a tothom” i ha fet una crida a “actuar amb responsabilitat i sentit de país”.
Torra ha afirmat que el Mobile World Congress “tornarà a ser una prova de foc per a tothom” i ha fet una crida a “actuar amb responsabilitat i sentit de país”.

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte de presentació del pla d’infraestructures de Fira de Barcelona.

Aquest projecte d’infraestructures firals, valorat en 380 milions d’euros, compta amb el suport de les institucions catalanes canalitzat mitjançant un protocol que han signat.

A més del president, l’han subscrit les alcaldesses de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, Ada Colau i Núria Marín; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, i el president de Fira 2000, Albert Castellanos.

Durant la seva intervenció en l’acte, el cap del Govern ha posat en relleu que l’ampliació i renovació de Fira de Barcelona és “un repte importantíssim per assegurar l’èxit de futur” i ha refermat el compromís del Govern “amb una Catalunya econòmicament dinàmica, oberta al món i orientada al progrés de tothom”.

En aquest sentit, ha subratllat la importància que “el país, la seva capital i la segona ciutat més important avancem plegats, juntament amb tots els organismes públics que tenen un paper important, com l’Àrea Metropolitana i la Diputació”.

“En aquet model de col•laboració, el Govern hi serà liderant i teixint consensos”, ha assegurat. Quim Torra també ha fet notar que, “contra totes les prediccions catastrofistes, Catalunya ha estat reconeguda la millor regió del sud d’Europa per invertir de forma consecutiva els anys 2016-2017 i 2018-2019”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article