Gavà ha obert la convocatòria d'ajuts de fins a 4.000 € destinats a fomentar les iniciatives emprenedores

Emprenedors.

Aquests ajuts se situen en el marc del projecte Pla de Xoc a l’Atur del Consistori.
Aquests ajuts se situen en el marc del projecte Pla de Xoc a l’Atur del Consistori.

Poden sol•licitar aquest ajut aquelles persones empadronades a Gavà o a qualsevol municipi de l'àrea metropolitana, que estiguin en situació d'atur i que hagin iniciat l'activitat o la posin em marxa entre l'1 de gener de 2018 i l'1 de juny de 2019.

L'Ajuntament ha obert la convocatòria d'ajuts de fins a 4.000 € destinats a fomentar les iniciatives emprenedores al territori entre les persones en situació d'atur.

Aquests ajuts se situen en el marc del projecte Pla de Xoc a l'Atur del Consistori i estan cofinançats pel Programa Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A més, també han de pertànyer a un dels col•lectius definits a les bases amb més dificultats per accedir a un lloc de feina.

Cada beneficiari/ària pot rebre fins a un màxim de 4.000 euros per cobrir determinades despeses necessàries per a l'inici de l'activitat com per exemple la quota d'alta al RETA, el lloguer de l'espai de treball, les despeses de constitució, etc.

El termini de sol•licituds finalitzarà el 30 de juny del 2019 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible. Aquelles persones interessades a sol•licitar l'ajut poden buscar assessorament al Centre de Suport a l'Empresa de Gavà o dirigir-se directament a la seu electrònica de l'Ajuntament de Gavà per presentar tota la documentació requerida.

Si el projecte presentat en resulta beneficiari, ha de mantenir-se actiu durant 12 mesos com a mínim. Addicionalment és obligatori que aquelles persones beneficiades de l'ajut hagin cursat formació sobre creació i gestió d'empreses.

En cas contrari, aquesta formació s'haurà de realitzar a qualsevol centre acreditat i haurà de tenir una duració mínima de 12 h. Per a més informació es pot contactar amb el Centre de Suport a l'Empresa de Gavà (c. del Progrés, 27), a través del correu cse@gava.cat o trucant al 93 633 34 50. Les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç.

Per a més informació es pot contactar amb el Centre de Suport a l’Empresa de Gavà (c. del Progrés, 27), a través del correu cse@gava.cat o trucant al 93 633 34 50.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article