Comença el termini per optar als millors projectes empresarials digitals de l’ Àrea Metropolitana

Emprenedors.

Arxiu: Els 19 finalistes de l’ edició del 2018.
Arxiu: Els 19 finalistes de l’ edició del 2018.

El programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future, obre nova convocatòria a la recerca dels millors projectes empresarials de base digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El programa global consta de tres fases selectives, la primera consistent en la validació de la idea empresarial i la segona centrada en la validació del model de negoci.

Aquesta nova convocatòria oberta a partir d’avui, 20 de febrer, busca projectes per participar en la Fase 3 que consisteix en seleccionar un màxim de deu projectes i un mínim de cinc que rebran l’ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament. Així, les propostes presentades deuen tenir la idea i el model de negoci validats, com a requisit indispensable.

Les persones interessades en participar en aquesta Fase 3 – Seed poden presentar les seves inscripcions fins el 20 de març, en el portal www.cornella.openfuture.org  

El programa s’inicia el 24 d’abril i es perllongarà fins el 23 d’octubre. Durant aquests sis mesos, els guanyadors rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà, accés a la xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, participarà en el Club de la Oratòria. Com a novetat important, les propostes seleccionades podran optar als Premis d’Innovació de l’Ârea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000 euros pels tres millors projectes empresarials de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat.

Poden presentar-se persones o equips majors d’edat que tinguin una idea i un model de negoci validats de projectes de base digital i/o tecnològica i sigui escalable i, preferentment, s’adreci al sector B2B.

També es demana que el domicili social es trobi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona o que el futur centre d’activitat de l’empresa es trobi en aquest territori.

Es condició indispensable que no participin en cap altre programa d’acceleració durant la durada de la Fase 3. En la selecció es valorarà especialment el potencial de la idea, la capacitat de l’equip promotor i el grau d’innovació, la validació realitzada i l’entrevista – pitch.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article