Cornellà, El Prat, Esplugues i Viladecans juntament amb l’Hospitalet participaran a la Quinzena metropolitana de la dansa

Cultura.

Arxiu: La iniciativa pretén apropar el mon de la dansa a la ciutadania.
Arxiu: La iniciativa pretén apropar el mon de la dansa a la ciutadania.

La segona edició de "Dansa. Quinzena Metropolitana", es un projecte per situar la dansa al centre de l'activitat cultural i apropar-la a la ciutadania, que tindrà lloc del 13 al 31 de març.

La Quinzena metropolitana es va presentar el divendres 22 de febrer, al Palau de la Virreina de Barcelona. Està organitzada per l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), la Diputació de Barcelona, l'AMB i els 9 municipis implicats, que, a més del Prat de Llobregat, són els següents: Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

En aquesta segona edició, s'han programat diverses propostes comunitàries de dansa, que no només tindran lloc als teatres, sinó també als carrers, places i d'altres espais públics. També es donaran a conèixer tant artistes reconeguts com nous talents de diferents estils, així com noves tècniques i estils.

Es poden consultar les activitats en aquest enllaç http://www.dansametropolitana.cat/?utm_campaign=190222-dansa-quinzena-metropolitana&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article