Desmantellat un punt de venda de cocaïna a l’Hospitalet

Societat.

Els agents van detenir dos homes i van intervenir més de mig quilogram de cocaïna.
Els agents van detenir dos homes i van intervenir més de mig quilogram de cocaïna.

La investigació es va iniciar durant el mes d'octubre de 2018 quan els investigadors van detectar un trànsit anormalment freqüent de persones en una casa del barri de la Torrassa.

Durant les primeres fases de la investigació els agents van poder determinar que els residents de l'habitatge estaven subministrant dosis de cocaïna a algunes de les persones que la freqüentaven i que alguns dels compradors patien addiccions a les substàncies estupefaents.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de L'Hospitalet de Llobregat van detenir, el 19 i el 20 de febrer, dos homes, de nacionalitats espanyola i dominicana, de 43 i 48 anys i residents a la ciutat, per la presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública.

Els agents van centrar les seves sospites en dos homes de mitjana edat que residien en el domicili i que adoptaven mesures de prevenció per tal de passar desapercebuts.

Tot i la discreció de la investigació policial, els sospitosos van variar la seva manera de procedir i van deixar de rebre compradors a la casa.

Els investigadors van detectar que un dels implicats va començar a realitzar desplaçaments de manera habitual amb una motocicleta i van sospitar que els investigats havien optat per realitzar les transaccions de substàncies en punts més allunyats del domicili.

Durant la investigació, els agents van poder esbrinar les identitats dels sospitosos, tot i que a un d'ells no li constava cap antecedent policial anterior al país.

La tercera setmana del mes de febrer, els investigadors van interceptar un dels sospitosos quan circulava amb la motocicleta i van trobar-lo en possessió de més de 300 grams de cocaïna ocults sota la roba.

En la entrada i registre de la casa dels investigats, tutelada pel Jutjat d'Instrucció número 1 de L'Hospitalet de Llobregat, els agents van localitzar i detenir el segon implicat i van localitzar 200 grams més de cocaïna en roca, substàncies per adulterar les dosis i estris per a la confecció i distribució dels embolcalls.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells i la llibertat amb càrrecs per l'altre, arran de les detencions i del comís de les substàncies els investigadors donen per desmantellat el punt de venda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article