La Generalitat i Sant Vicenç dels Horts arriben a un acord per reformar l’ escola Sant Jordi

Societat.

Una imatge de la reunió entre les dues parts.
Una imatge de la reunió entre les dues parts.

La decisió s’ ha pres en una reunió que han mantingut al Departament d’Educació el conseller Josep Bargalló i l’alcaldessa, Maite Aymerich.

Segons aquest acord, el departament executarà el projecte de reforma segons les necessitats detectades pel Pla director que el consistori ha contractat recentment.

El Pla director servirà per realitzar una diagnosi integral de les instal•lacions de l’escola i proposar totes aquelles accions necessàries per millorar-les.

L’Ajuntament també s’encarregarà de redactar el projecte, el pla director recollirà la previsió de les actuacions per fases, de manera que es pugui fer compatible la docència amb les obres. Aquest pla ja s’ha encarregat a l’empresa Dilmé Fabré Torres i Associats, SLP, per un import de 13.776 euros (IVA exclòs).

De la seva banda, la Generalitat executarà el projecte per renovar paviments, fusteries interiors, instal•lacions, etc. així com adequar les instal•lacions a la normativa actual en temes d’accessibilitat i barreres arquitectòniques, entre d’altres actuacions que es detectin.

El conseller Josep Bargalló ha avançat que visitarà l’escola Sant Jordi el proper dijous, dia 7 de març, per reunir-se amb l’equip docent i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article