ERC l’Hospitalet defineix la seva llista electoral “per fer una Ciutat Republicana”

Política.

En una aposta clara per la paritat i la visualització femenina, s'ha fet una llista “cremallera”, on hi ha el 50% de representants dones.
En una aposta clara per la paritat i la visualització femenina, s'ha fet una llista “cremallera”, on hi ha el 50% de representants dones.

La candidatura republicana s'ha construït basant-se en tres eixos: paritat, obertura i representativitat de la ciutat.

El candidat republicà, Antoni Garcia, ha manifestat que “aquesta candidatura és una representació de la ciutat, al servei dels veïns i veïnes. És una llista pensada per fer un canvi republicà a l’Hospitalet”.

Garcia també ha explicat que “Esquerra comptarà amb persones vinculades a molts àmbits de la ciutat i, per primera vegada, amb representants de tots els barris” i ha afegit que “el nostre és un projecte per fer de l'Hospitalet una ciutat republicana, de tothom, amb tothom i per a tothom”.

Esquerra Republicana a l'Hospitalet presenta una candidatura oberta, amb una presència important de candidats independents provinents de diferents àmbits i sectors.

"Aquesta és una de les senyes d'identitat d'Esquerra Republicana, tal com sempre diu el president, Oriol Junqueras: si volem representar als nostres veïns i veïnes, cal assemblar-se als nostres veïns i veïnes”.

Així, trobem candidats vinculats als moviments veïnal, sindical, a entitats de la cultura popular, a la defensa del patrimoni, de l'activisme social i del moviment sobiranista, com l'ANC o els CDR.

Aquesta representativitat també es veu reflectida de manera territorial, ja que els candidats de la llista són de tots els barris de l'Hospitalet.

El candidat republicà a l'alcaldia de l'Hospitalet, Antoni Garcia, anirà acompanyat en els primers llocs per Rosa Batalla (núm. 2), que ha estat fundadora de l'ANC a l'Hospitalet i la seva portaveu fins al 2015; Coque García (núm. 3), actual regidor i vinculat a l'entitat Súmate en els seus inicis; Lluïsa Carmona (núm. 4), independent i membre de la plataforma Canvi Republicà. Activista social i en defensa del patrimoni, en especial del nucli antic de l'Hospitalet.

Xavier Mombiela (núm. 5), candidat del Jovent Republicà; Sílvia Casola (núm. 6), sociòloga i professora universitària; Joan Barrachina (núm. 7), secretari local de la UGT a l'Hospitalet; Judith Molero del Jovent Republicà (8), Daniel Giménez (núm. 9), president de l'Associació de Veïns de Pubilla Cases; o Lluís Advíncola (núm. 13), independent i vinculat a entitats de Bellvitge.

La llista estarà tancada, donant suport a Antoni Garcia, per diferents personalitats de la ciutat, pretenent remarcar així la representativitat d'aquesta candidatura.

Hi trobem noms com el d'Emili Salas, vinculat al món sardanista i a l'entitat Tot Bellvitge; Elvira Barber, veïna del Centre i membre d'entitats com la Comissió de Festes la Talaia; Ireneu Castillo, president de Perseu i activista per la defesa del patrimoni; i tancant la llista l'Anna Simó, exregidora a l'Hospitalet, després consellera de Benestar i Família i membre de la Mesa del Parlament durant les dues passades legislatures.

Amb aquest gest Esquerra l’Hospitalet "vol mostrar el seu suport a l’hospitalenca que forma part de la causa general contra l'independentisme i està a l'espera de ser jutjada com a membre de la mesa del Parlament la passada legislatura."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article