Vallirana copia els cartells de “Municipi per la Independència” per declarar-se “Municipi contra el fracàs escolar”

Política.

Algunes persones han considerat aquest cartell una provocació.
Algunes persones han considerat aquest cartell una provocació.

El govern socialista de la localitat ha copiat el fons i la forma dels cartells que fan servir molts municipis de Catalunya que s’ han declarat independentistes, la mesura, pura provocació encoberta, ja ha esclatat a les xarxes socials.

Segons fonts del consistori, “es una acció que confirma el compromís de l’Ajuntament per a una educació pública de qualitat, inclusiva i transversal per a totes les etapes de la vida.”

Aquesta iniciativa és fruit de la presentació pública del Pla Educatiu i Contra el Fracàs Escolar, un pla integral i continuat que engloba totes les etapes de l’ensenyament, des dels 0 anys fins als avis i àvies, i que ha estat fruit de la implicació activa de més de 300 agents que intervenen en la formació i educació.

El Pla consta d’una diagnosi educativa, sis línies d’actuació i 133 accions (90 que ja es fan actualment i 43 a desenvolupar els propers anys) relacionades amb el treball transversal, la relació família i escola, la inclusió i la innovació.

L’alcaldessa de Vallirana i ex diputada al Parlement, Eva Martínez, deia que “el compromís de l’Equip de Govern perquè Vallirana continua sent pionera en educació i en la prevenció contra el fracàs escolar. “Tenim tots els ingredients per fer-ho i també la il•lusió i el compromís de treballar. Fa poc, la Diputació va reconèixer amb un excel•lent les escoles bressol municipals i, per altra banda, el servei d’atenció pedagògica i de logopèdia amb detecció precoç i el casal d’estiu inclusiu per a infants i joves amb diversitat funcional, han estat reconeguts com a bones pràctiques dels governs locals de Catalunya” ha afirmat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article