ERC El Prat presenta la llista a les eleccions municipals “amb el repte de construir un Prat millor i un Ajuntament proper”

Política.

Una imatge de la presentació de la llista.
Una imatge de la presentació de la llista.

Jordi Ibern torna a encapçalar la llista electoral, formada per una nodrida representació ciutadana amb vocació social “per construir un Prat millor.”

Esquerra Republicana del Prat presenta a les eleccions municipals, “una candidatura oberta, com a reflex del projecte republicà a la ciutat , amb una presència important de candidats independents provinents de diferents àmbits i sectors.”

Pels republicans, “fem una aposta clara per la paritat i el feminisme, s'ha fet una llista “cremallera”, on hi ha el 50% de representants dones. Una llista formada per gent compromesa amb El Prat i amb els valors republicans d’igualtat, fraternitat i justícia social.”

I continuen, “la llista reflecteix diverses sensibilitats socials i dels barris de la ciutat. Una idea del Prat amb ciutadans i ciutadanes crítics, que participen en la construcció d’un Prat millor, amb la complicitat d’un Ajuntament que se’ls hi apropa, obre les portes i els deixa participar. Fem un Ajuntament, un Prat, més a prop.”

1. Jordi Ibern serà el candidat a l’alcaldia del Prat. Amb 53 anys, Ibern és tècnic electricista industrial. Implicat amb els valors d’Esquerra des de ben jove, la darrera legislatura ha estat el portaveu del grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament del Prat. Viu al Nucli Antic. Culturalment i socialment molt actiu, és soci de l’AVV del Nucli Antic, de l’AE Prat, de Metges sense Fronteres i Aldees Infantils.

2. Meritxell Ribas. Té 42 anys i va néixer a la Barceloneta i ara viu als Jardins de la Pau. Tècnica superior d’Educació Infantil, ha treballat recentment en dues escoles de comunitat d’aprenentatge, model Escola 21, d’inclusió social. És sòcia de la Plataforma per la Llengua i dels Castellers del Prat de Llobregat, de l’Scrabble Delta Prat i és voluntària per la llengua.

3. Sergi Morales. Té 30 anys i va créixer al barri de Llevant. És llicenciat en Ciències Polítiques i investigador i professor universitari. Ha estat monitor de lleure a l'esplai Sant Pere i Sant Pau durant 8 anys; soci fundador de Castellers del Prat i primer president de la colla.

4. Mica Blázquez. 50 anys, és mestra d’educació infantil i primària. Viu a la zona dels jardins de la Noguera. Ara mateix és sòcia de l’Associació Musical del Prat i dels Gegants del Prat. També va formar part de l’Esplai El Globus i de la comunitat Cristiana de Sant Jordi, i dels Músics dels Diables del Prat.

5. Toni Guevara. 34 anys, viu a l’Avinguda Verge de Montserrat amb Coronel Sanfeliu. Va néixer i viure a Sant Cosme. És Director del Servei Tècnic Industrial d’una empresa i és membre dels Castellers del Prat.

6. Marta Xirinachs. 61 anys. És lingüista. Viu al Nucli Antic i és sòcia de l’AVV i Comerciants del carrer Ferran Puig i d’Òmnium Cultural.

7. Miki López.18 anys. Candidat del Jovent Republicà a les eleccions municipals. Estudiant. Mestre de Taekwondo al Gimnàs Fran Martín. Implicat en diversos moviments estudiantils i de defensa de les llibertats socials, també és membre del Ball de Diables del Prat.

8. Fina Terol. 69 anys. Jubilada com a funcionària del Departament de Justícia. Va treballar a la Paperera. Viu al Nucli Antic. Voluntària de la Creu Roja del Prat, Voluntària per la llengua, sòcia d’Òmnium Cultural i de La Marató de TV3.

9. Oscar Hinarejos. 48 anys, viu al barri de La Granja. Llicenciat en Ciències Polítiques i diplomat en Gestió i Administració Pública. Actualment es troba a l’atur.

10. Teresa Pascual. 60 anys. Jubilada del sector bancari. Sòcia i activista de l’Assamblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cutural. Vinculada al moviment de l’escoltisme amb l’AEiG Conxita Busquets.

Expliquen que la llista segueix, “amb persones que remarquen la representativitat d’aquesta candidatura com Ana Ventura, Loli García, Rosario Amador, Isabel Ferrer, Gerard Oró, Arnau Rulló, Anna Torres o Carles Bernat. Jordi Castillo, un dels històric d’ERC del Prat tancarà la llista.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article