El premi Comunicació “Miquel Armengol” impulsats per Ràdio Molins de Rei és per Quim Masferrer

Cultura.

El jurat ha triat els guanyadors de les diferents categories i ja ha començat la votació popular per triar el Premi Trajectòria entre tres candidats.
El jurat ha triat els guanyadors de les diferents categories i ja ha començat la votació popular per triar el Premi Trajectòria entre tres candidats.

S’ha presentat una nova edició dels premis que convoca anualment Ràdio Molins de Rei per tal de reconèixer la feina que realitzen els vilatans i les entitats molinenques, a més, també es valora la feina dels col•laboradors de l’emissora amb dos guardons destinats a un locutor/a i a un programa.

El jurat, l’han format Pere Royo, de l’ADF; Joan Arús, president del Foment CiA, Eva Moreno, poeta i dramaturga, Vicenç Fernández, de l’AVV del Canal, Josep Vinyets, vinculat a diferents entitats, i Teresa Riera i Roger Llopart i Glòria Massana, col•laboradors de l’emissora.

Els guardonats són els següents: Premi Valors Grup de Dones Les Heures. Col•lectiu intergeneracional feminista local que lluita per l’apoderament de la dona i contra la seva discriminació en tots els àmbits. Molt actives organitzant tot tipus d’activitats reivindicatives.

Premi Innovació La investigadora molinenca Coral Sanfeliu, membre de l’Institut d’Investigació biomèdica de Barcelona. Amb el seu equip, han trobat el mecanisme pel qual el “resveratrol”, un compost que es troba al raïm i altres fruits i plantes, protegeix contra l’alzheimer.

Premi Cultura Comissió de la Cavalcada de Reis, que des de fa més de 40 anys, i de forma voluntària, fan realitat a la vila les il•lusions dels més petits, amb la cavalcada i recentment la Fàbrica dels Somnis.

Premi Impuls L’empresa d’iniciativa social, L’Estoc, que es dedica a fabricar mobles a partir de materials reciclats i que treballa amb persones amb “capacitats diferents”, impulsada pel molinenc Jordi Mayals.

Candidats al premi Trajectòria (el guanyador/a es tria per votació popular): •Ramona Suquet, vinculada als Pastorets durant més de 30 anys •Mari Planas, responsable de Càritas a Molins de Rei. •Enric Solà, membre del CEM i antic membre de la C.O.C.A (antiga comissió de Carnestoltes)

Les votacions ja es poden fer fins el 20 de març, a través del web www.premisradiomolinsderei.cat i per telèfon trucant, de dilluns a divendres, de 9 a 14h, al 93 668 61 61.

El jurat format pels treballadors de Ràdio Molins de Rei: Oriol Romeu, Sílvia Artés, Roger Tuset, Josep Montano i Eli Arjona, han decidit atorgar el premi comunicació al periodista de Televisió de Catalunya, Quim Masferrer, conductor i creador del programa El Foraster.

Aquest any el premi Micròfon s’entregarà a Lluís Pascual, veterà conductor del programa Original d’en Pascual i el premi Ràdio és per al programa L’Etapa Reina, dedicat al món del ciclisme i format actualment per Lluís Arias, Marc Vives, Miquel Tort i Roger Castillo.

Un dels atractius de la Gala d’entrega dels premis és la música en directe de “la banda dels premis”, que enguany es renova amb Gerard Capdevila a la direcció musical i guitarra, Raül Cabedo a la bateria, Ramon Cugat també a la guitarra i Carles Rivero tocant el baix. La cantant Claudia Masagué els acompanyarà aquesta edició.

La Gala d'entrega serà el proper divendres, 22 de març, a les, a les 20'30h al Teatre del Foment Cultural i Artístic, l’entrada és lliure.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article